tr+90 216 553 65 94 +90 544 467 67 34 +90 536 524 64 52

Giriş Yap

Kayıt Ol

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Üye kaydınız var mı?

Giriş Yap
tr+90 216 553 65 94 +90 544 467 67 34 +90 536 524 64 52

Giriş Yap

Kayıt Ol

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Kullanıcı Adı*
Şifre*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Üye kaydınız var mı?

Giriş Yap

Çin Vize İşlemleri

F-Vize: (Ticari amaçlı kısa süreli ziyaret)
(*** Münferit turistik vize uygulaması kaldırılmış olup sadece grup vizesi ile turistik seyahat kabul edilmektedir)

• 2 adet vesikalık fotoğraf aslı (48mmX33mm, arkası beyaz fonlu ve mat olmalıdır, örnek aşağıdadır)
• Kişinin T.C. Pasaport aslı ve fotokopisi (en az 6 ay geçerliliği ve boş vize sayfası olmalı)
• Kişinin T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
• Çin Halk Cumhuriyeti’nden davet eden birimin imzalı kaşeli Belediye Onaylı Davetiye Mektubu kopyası
(kaşeli, imzalı, barkodlu olmalıdır, “İstanbul konsolosluğuna” hitaben hazırlanmalıdır.)
• İşyeri tarafından verilen imzalı kaşeli Vize Dilekçesi aslı)
• Son altı ay içerisinde alınmış İşyeri Faaliyet Belgesi aslı
• İşyeri Vergi Levhası fotokopisi
• Sgk işe giriş bildirgesi aslı
• Sgk 4 detaylı, barkodlu hizmet dökümü aslı
• Son aya ait maaş bordrosu aslı
Pasaportunda daha önce Çin vizesi olmayanlar (ilk defa Çin vizesi alanlar) ve Pasaportunda Çin vizesi olsa dahi, Arabistan, Irak, Pakistan, Suriye gibi ülkelere girişi olan başvuru sahipleri ek olarak aşağıdaki belgeleri de hazırlamalıdır

• Söz konusu ülkelere neden seyahat ettiklerini açıklayan dilekçe aslı
• Sabıka kaydı aslı (e-devletten alınan belgede “resmi kurum” ibaresi seçilmelidir. Aksi halde kabul edilmez ve Emniyetten alınması talep edilir)
• Çin’deki firma’dan Firma antentli kağıdına hazırlanmış yetkilisi tarafından imzalı kaşeli davetiye kopyası
• Şirket Davetiyesini gönderen Çin’deki firmanın faaliyet belgesi kopyası
• Faaliyet belgesinde ismi geçen yetkilinin kimlik kopyası
• Türkiye’deki Şirket antetli kağıdına yazılan izin yazısının noterden onaylatılması gerekmektedir. Onaylatılan belgenin 2. Sayfasında kişinin ismi, görevi, doğum tarihi, pasaport numarası ve görevi yazmalıdır. Kişinin firmada çalıştığı kabul ve beyan edilmelidir.

Not: Evrak listeleri günlük olarak değişebilmekte ve başvuru merkezi dosyaya göre ek evrak talep edebilmektedir.

L-Vize:
Turistik Vize
1- 2 adet vesikalık fotoğraf (48mmX33mm, arkası beyaz fonlu ve mat olacak)
2- Kişinin T.C. Pasaport aslı ve fotokopisi (en az 6 ay geçerliliği ve boş vize sayfası olmalı)
3- Kişinin T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
4- Yerel Savcılık/Adliye Sarayından alınmış Adli Sicil ve Arşiv Kaydı aslı ve İkametgah senedi
5- En az 5.000 USD bakiyeli, güncel Banka Hesap bildirimi aslı
6- Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu ve tur programı
7- Otel rezervasyonu veya kalınacak evin kira sözleşmesi/sahiplik belgesi

Çin Doğumlu Türk Vatandaşları için Akraba Ziyareti vizesi
1- 2 adet vesikalık fotoğraf (48mmX33mm, arkası beyaz fonlu ve mat olacak)
2- Kişinin eski ve yeni T.C Pasaport asılları ve fotokopileri
3- Kişinin eski Çin Pasaportu aslı veya Çin kimliği/Çin’deki nüfus kaydı fotokopileri
4- Kişinin T.C. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi
5- Yerel Savcılık/Adliye Sarayından alınmış Adli Sicil ve Arşiv Kaydı aslı
6- Muhtardan alınmış İkametgah aslı
7- Vukuatlı Nüfüs Kayıt Örneği aslı (Türkiye’ye geliş tarihi ve T.C. vatandaşlığına geçiş tarihi görünecek)
8- En az 5.000USD bakiyeli, güncel Banka Hesap bildirimi aslı
9- Çin’deki davet eden akrabadan imzalı dilekçe ve kimlik fotokopisi (davet eden kişi Çince veya İngilizce olarak dilekçede davet ettiği Türkiye’deki akrabasının ismi/pasaport numarası/akrabalık derecesi/kalacağı adresi ve telefon numarası gibi bilgileri yazmalıdır)
10- Çin Halk Cumhuriyeti Yerel Makamlarınca alınmış Akrabalık Davetiyesi aslı (Notarial Cetificate of Relationship)
11- 18 yaşından küçük çocuklar için anne – baba imzalı noterden alınmış muvafakatname aslı

Z-Çalışma Vizesi:
1- Ek Vize Başvuru Formu
2- 2 adet fotoğraf (48mmX33mm, arkası beyaz fonlu ve mat olacak)
3- Kişinin T.C. Pasaport aslı ve fotokopisi
4- Kişinin T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
5- Çin’deki yetkilendirilen kurumdan alınmış Vize Bildirim Formu aslı ( Visa Notification Form )
6- Çin Çalışma Bakanlığı tarafından verilen iş durumu bildirir izin belgesi ya da uzman belgesi aslı ( Alien Employment License of the P.R.C)
7- Türk veya Çin devlet hastahaneleri tarafından son 6 ay içerisinde alınmış Sağlık/Heyet raporu aslı, kan testleriyle beraber
8- Kişinin Türkiye’de çalıştığı veya Çin’de çalışacağı işyeri kanıt belgesi, dilekçe/kayıt belgesi gibi

X-Öğrenci Vizesi:
1- Ek Vize Başvuru Formu
2- 2 adet fotoğraf (48mmX33mm, arkası beyaz fonlu ve mat olacak)
3- Kişinin T.C. Pasaport aslı ve fotokopisi
4- Kişinin T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
5- Çin Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Eğitim için vize başvuru formu aslı (JW201 veya JW202 formu -Visa Application for Study in China)
6- Eğitim alınacak kurum tarafından verilen imzalı kaşeli Okula giriş bildirim mektubu aslı
7- Türk veya Çin devlet Hastahaneleri tarafından son 6 ay içerisinde alınmış Sağlık/Heyet raporu aslı, kan testleriyle beraber

Grup Vizesi:
1- Vize Başvuru Formu (Bilgisayar ortamında doldurulmalıdır)
2- 2 adet fotoğraf (48mmX33mm, arkası beyaz fonlu ve mat olacak)
3- Kişinin T.C. Pasaport aslı ve fotokopisi
4- Kişinin T.C. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
5- Çin Turizm Acentası Grup Davetiyesi aslı
6- Türk Turizm Acentasına ait şirket evrakları (imzalı kaşeli dilekçe aslı, faaliyet belgesi aslı, vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi, ticaret sicil gazetesi fotokopisi, A sınıfı acentalık işletme belgesi fotokopisi)
7- Grup üyeleri için gidiş-dönüş uçak rezervasyonu
8- Grup üyeleri için Otel rezervasyonları
9- Tur Programı

EK BİLGİLER:
* NOT: Başvurular 15 iş günü sonrası sonuçlanmaktadır.
* Pasaport geçerlilik süresinin seyahat tarihi dönüşü itibarı ile 6 aylık olması gerekmektedir. Eski pasaportlarını da sunulması gerekmektedir.
* Vizeler ilk seyahatte 1, sonraki seyahatte 2 girişli olarak 3 ay içerisinde maksimum 30 gün kalışlı olarak basılmaktadır. 6 ay ve 1 yıllık vizelerin verilmesi konsololuğun takdirindedir ve Çin’deki belediyeden resmi davetiye gerektirmektedir.

Bizi Arayın

Turlar ve hizmetlerimiz hakkında sormak istedikleriniz için bizi hemen arayabilirsiniz.

+90 216 553 65 94
+90 544 467 67 34

bilgi@gunestravel.com

Yeni Turlar

Mısır Turu

Romantik Porto Turu

Lizbon Turu